Glazenwasser

Uw glazenwasser voor Heerhugowaard en omstreken: particulieren en bedrijven.

Op zoek naar een professionele glazenwasser in Heerhugowaard en omgeving? Zoek niet verder en laat De Bonte Cleaning Service uw ramen weer blinkend schoonmaken.

De Bonte Cleaning Service levert de juiste glazenwasser voor iedere klus. Wij verzorgen de glasbewassing van glas, plexiglas en de reiniging van alle types omlijstingen en kozijnen, zoals PVC, aluminium, hout en andere soorten raamwerk. 

Uw ramen en glaswerk geven letterlijk een inkijkje in uw woning. Schone ramen maken een goede indruk en zeker als bedrijf is dat erg belangrijk.

Storm, insecten, regen, vogels en luchtvervuiling zorgen er voor dat uw ramen vervuilen. Niet alleen uw ramen maar ook uw kunststof of houten omlijsting. Wanneer dit periodiek niet wordt gereinigd, kan dit met name uw houtwerk aantasten.

Goed onderhoud van het glas en kozijnen om vuil, mos en schimmel tegen te gaan bespaart u hoge kosten zoals de schilder of timmerman.

Vaak is het wassen van de ramen en kozijnen een hele klus voor veel mensen. Bij het klaarzetten van de ladder zakt vaak de moed al in de schoenen. En als u dan eenmaal, misschien onzeker op de ladder staat, is het vaak een uitdaging om het het gewenste resultaat te krijgen.

Laat dit werk daarom over aan de de specialisten en neem geen onnodige risico’s.

De Bonte Cleaning Service is gespecialiseerd in het reinigen van zowel de binnen- als de buitenkant van de ramen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken.
Ook voor andere schoonmaak klussen.

 

Glazenwasser
Glazenwasser
Glazenwasser
Glazenwasser

Neem contact met mij op

Volg ons ook op