Glazenwasser Heerhugowaard

Voor particulieren en bedrijven.

Glazenwasser in Heerhugowaard

Op zoek naar een professionele glazenwasser in Heerhugowaard en omgeving? Zoek niet verder en laat ons uw ramen weer blinkend schoonmaken.

De Bonte Cleaning Service levert de juiste glazenwasser voor iedere klus. Wij verzorgen de glasbewassing van glas, plexiglas en de reiniging van alle types omlijstingen en kozijnen, zoals PVC, aluminium, hout en andere soorten raamwerk. 

Storm, insecten, regen, vogels en luchtvervuiling zorgen er voor dat uw ramen vervuilen. Niet alleen uw ramen maar ook uw kunststof of houten omlijsting. Wanneer dit niet regelmatig wordt gereinigd, kan dit met name uw houtwerk aantasten. Goed onderhoud van het glas en kozijnen om vuil, mos en schimmel tegen te gaan kan u extra schilderkosten besparen.

Vaak is het wassen van de ramen en kozijnen een hele klus. Bij het klaarzetten van de ladder zakt vaak de moed al in de schoenen. En als u dan eenmaal, misschien onzeker op de ladder staat, is het vaak een uitdaging om het het gewenste resultaat te krijgen. Laat dit werk daarom over aan de de specialisten en neem geen onnodige risico’s.

De Bonte Cleaning Service is gespecialiseerd in het reinigen van zowel de binnen- als de buitenkant van de ramen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken.
Ook voor andere schoonmaak klussen.

 

Glazenwasser Heerhugowaard
Glazenwasser Heerhugowaard
Glazenwasser Heerhugowaard
Glazenwasser Heerhugowaard

Neem contact met mij op

Volg ons ook op